ContactContact page

Plan een kosteloos online esthetisch consult

 • Direct contact met een esthetisch tandarts
 • Duurt slechts 15 minuten
 • Uitsluitend voor esthetische behandelingen Plan een kosteloos esthetische consult
Plan een gratis video intake
Plan een gratis video intake

Kom bij ons werken

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten. Ben je gedreven, nieuwsgierig en wil je altijd het beste uit jezelf halen? Dan zijn wij mogelijk een goede match. Kijk hieronder wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen.

Kom werken bij etiq

Wat biedt etiq jou?

 • 1. Opleidingsbudget

  Bij etiq krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien. Want alleen door op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en inzichten blijven we samen vooroplopen.

 • 2. Experts in de praktijk

  Team etiq bestaat uit gedreven en betrokken zorgverleners met ieder een groot hart voor het vak. We leren van elkaar en halen het beste in elkaar naar boven. Dag in, dag uit.

 • 3. Vooruitstrevend

  Werken volgens de nieuwste technieken zodat jij je werk het beste kan doen. Onze praktijk loopt voorop, zowel in innovatie als in persoonlijke aandacht. Een ideale balans.

 • 4. Prettige cultuur

  Omdat je het best presteert als je lekker in je vel zit en goed op je plek zit. Samen werken en samen plezier maken. Wij zetten je in je kracht waardoor jij het beste van jezelf kan laten zien.

Wij zoeken jou

Kijk hieronder waar wij naar op zoek zijn op dit moment

Vacatures

 • Vanwege de groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een tandartsassistent(e) voor 3 -5 dagen in de week met minimaal een ochtend- en of een avondshift.

  Functie: als tandartsassistent(e) binnen het team van etiq tandartsen ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en assisteren tijdens de behandelingen en het steriliseren van de instrumenten. In opdracht van de tandarts maak je scans voor het vervaardigen van gebitsmodellen of bleeklepels en je maakt röntgenfoto's.

  Ben je preventie assistente of heb je die ambitie? Dan zijn wij ook op zoek naar jou!

  Wij bieden jou een fijne werkplek waarin jij je kan ontwikkelen.

  Wil jij deel uitmaken van etiq tandartsen of ben je nieuwsgierig geworden?

  Stuur dan je CV met motivatiebrief naar nienke@etiq.nl


Bekijk onze promo video

Waar esthetiek, techniek en aandacht samenkomen

Hoogwaardige mondzorg. Voorspelbaar resultaat. Intensief contact. Dat is wat ons ervaren, betrokken team levert. Ieder vanuit eigen specialisme. Elke dag weer. Door onze specialistische kennis en ervaring ontwikkelen we een behandelplan op maat die het mooiste resultaat oplevert. Een visie die is gericht op de lange termijn. Dat merk en zie je.

Visual 1
Visual 2

Een praktijk die talent en techniek centraal zet

Wij zijn ervan overtuigd dat we elkaar nodig hebben om resultaat te leveren waar iedereen tevreden over is. Daarom bundelen we bij etiq onze krachten en zorgen we dat talent en techniek elkaar complementeert. Dat betekent automatisch dat je elke dag van elkaar leert. Dat is ook het leuke aan ons vak.