ContactContact page

Plan een kosteloos online esthetisch consult

 • Direct contact met een esthetisch tandarts
 • Duurt slechts 15 minuten
 • Uitsluitend voor esthetische behandelingen Plan een kosteloos esthetische consult
Plan een gratis video intake
Plan een gratis video intake

Digitale technieken

In de tandheelkunde vindt een ware digitale revolutie plaats. Bij etiq tandartsen hebben wij alle apparatuur en expertise in huis om hier optimaal gebruik van te kunnen maken. Zo kunnen wij leuk werken en krijg jij écht het allerbeste resultaat.

Digitale technieken

Het digitale tijdperk

Bij etiq zijn wij voortdurend bezig met veranderingen en verbeteringen op elk gebied. Wij gebruiken de beste technieken op het gebied van de digitalisering om onze behandelingen zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Zo ben jij altijd zeker van een veilige behandeling met de beste technieken.

Voordelen van digitale technieken

 • 1. CBCT scan

  Bij etiq tandartsen beschikken wij over een cone beam CT scan. Hiermee kunnen wij 3D-rontgenfoto's maken voor optimale diagnostiek en behandelplanning.

 • 2. T-SCAN

  Met de T-scan kan de beet digitaal vastgelegd en geanalyseerd worden zodat de kleinste afwijking gevonden en opgelost kan worden. Het is een nauwkeurig alternatief voor het bekende carbonpapiertje.

 • 3. Intra orale scanner

  Een intra orale scanner kan in een handomdraai een 3 dimensionale scan maken van jouw gebit. Een afdruk is dan niet meer nodig. Alleen in sommige specifieke gevallen wordt er nog een conventionele afdruk genomen.

 • 4 . Digital smile design

  Digital Smile Design (DSD) is een geavanceerd digitaal concept en een behandeling planningstool in de tandheelkunde, ontworpen om een gepersonaliseerde en esthetisch aantrekkelijke glimlach te creëren. Doelgericht en met een voorspelbaar resultaat.

Bekijk hier de video over digitale technieken bij etiq tandartsen