ContactContact page

Plan een kosteloos online esthetisch consult

 • Direct contact met een esthetisch tandarts
 • Duurt slechts 15 minuten
 • Uitsluitend voor esthetische behandelingen Plan een kosteloos esthetische consult
Plan een gratis video intake
Plan een gratis video intake

Implantaten

Mis je een of meerdere tanden of kiezen en wil je weer zorgeloos kunnen lachen? Goed dat je er bent. Wij zorgen voor alles wat je gebit nodig heeft.

Implantaten

Voorspelbaar, veilig en verfijnd

Een implantaat is een kunstmatige tandwortel van titanium die in het kaakbot wordt geplaatst ter vervanging van een of meerdere ontbrekende tanden of kiezen. Een implantaat biedt stevige ondersteuning voor een kroon, brug of kunstgebit. Voor een natuurlijk ogende en functionerende tandvervanging.

Voordelen van implantaten bij etiq tandartsen

 • 1. 3D rönten-technologie

  Met 3D röntgen-technologie beoordelen we de anatomie van je kaakbot nauwkeurig, waardoor we de planning van implantaten kunnen optimaliseren. Zo is het eindresultaat beter en voorspelbaar.

 • 2. Alle expertises in huis

  In het geval van uitdagende gevallen of voor extra controle hebben we NVOI geaccrediteerde implantologen die alle mogelijke indicaties behandelen.

 • 3. Persoonlijke voor- en nazorg

  Wij zorgen ervoor dat jij precies weet wat je te wachten staat met een duidelijk behandelplan op schrift met begroting, planning, voor- en nadelen en mogelijke alternatieven. Voor en na de behandeling nemen wij persoonlijk contact met jou op zodat wij er voor jou zijn wanneer dat nodig is.

 • 4. Implantaat als eerste keuze

  Ontbreekt er een tand of kies? Dan is een implantaat in de meeste gevallen de beste keus om deze te vervangen. Wij werken alleen met de beste materialen en de beste technieken.

Weer zelfverzekerd eten, praten en lachen

Alles over Implantaten

 • Doordat het bot de kunstwortels goed accepteert, voelen tanden en kiezen op implantaten heel natuurlijk aan. Implantaten zijn voor het oog niet te onderscheiden van natuurlijke wortels.

  De procedure

  Een vlotte, pijnvrije ervaring

  De operatie, uitgevoerd onder lokale verdoving, is comfortabel en met voorspelbaar resultaat. Onze collega’s begeleiden je zorgvuldig door elke stap en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Met moderne technieken en aandacht voor jouw welzijn streven we naar een vlotte en pijnvrije ervaring.

  Bekijk video

  Prothese op implantaten

  Ook wanneer je een kunstgebit hebt, zijn implantaten mogelijk. Daarop bevestigen we dan een zogeheten ‘klikgebit’. In de meeste gevallen wordt een klikgebit op implantaten grotendeels betaald vanuit de basisverzekering. Bij etiq kunnen wij jou goed voorlichten zodat jij de keuze kunt maken die bij jou past.

Call to action

Schrijf je hier direct in

Wil jij weten wat we voor jou kunnen doen of wil je je direct bij ons inschrijven? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Binnen een paar minuten ingevuld
 • Snel, persoonlijk contact
 • Langskomen wanneer jij dat wil
Schrijf je nu in
Schrijf je nu in
Voor spoed en afspraken
(035) 52 62 245

Heb je vragen?

Veel gestelde vragen

We begrijpen dat je vragen hebt. Wij hebben een heleboel antwoorden. Mocht je nog steeds onduidelijkheden hebben, neem dan eenvoudig contact op via het intake formulier.

 • Een implantaat is een schroefje dat in het bot wordt aangebracht om een tandwortel te vervangen. Op het schroefje kan een kroon of brug geplaatst worden. Ook kan het dienen als verankering voor een klikgebit.