ContactContact page

Plan een kosteloos online esthetisch consult

 • Direct contact met een esthetisch tandarts
 • Duurt slechts 15 minuten
 • Uitsluitend voor esthetische behandelingen Plan een kosteloos esthetische consult
Plan een gratis video intake
Plan een gratis video intake

Vullingen van Composiet

Je tanden herstellen van slijtage of esthetisch verfraaien? Met vullingen van composiet heb je minder behandelingen nodig voor een prachtig resultaat.

Vullingen van composiet

Witte vullingen van de hoogste kwaliteit

Heb je een gaatje of slijtage vanwege het knarsen? Ben je vervelend gevallen of zijn je tanden versleten? Geen zorgen. We herstellen de tanden of kiezen met wit composiet en besteden veel aandacht aan de afwerking. Zo heb jij straks weer een gebit om mee te pronken.

Voordelen van vullingen van composiet

 • 1. Tandkleurig materiaal

  De tanden kunnen zo behandeld worden dat deze er weer bijna echt uitzien. Zo kan jij weer zelfverzekerd door het leven.

 • 2. Geen kwik houdend metaal

  Een groot voordeel van vullingen van composiet is dat we geen gebruik meer hoeven te maken van kwik houdend metaal in je mond.

 • 3. Betaalbaar en snel

  In vergelijking met porselein is composiet goedkoop en er zijn minder behandelingen noodzakelijk dan met porselein.

 • 4. Minder ingrijpend

  Composiet wordt direct in de mond aangebracht zonder de tanden te beslijpen waardoor de behandeling minder ingrijpend is.

Weer voluit lachen wanneer jij dat wil

Alles over vullingen van composiet

 • Composiet is een tandkleurig vulmateriaal, gemaakt van kunsthars. Het wordt gebruikt voor het restaureren en verfraaien van tanden en kiezen. Omdat wij veel aandacht besteden aan de vorm en afwerking, ben jij verzekerd van een hoogwaardig eindresultaat.

  Composiet vullingen

  Wanneer kiezen voor een composiet vulling?

  Composiet kan worden gebruikt om de tanden of kiezen te herstellen in hun oorspronkelijke vorm of esthetisch te verfraaien. Gaatjes, scheve tanden of slijtage? Met composiet weet je zeker dat je weer jarenlang op natuurlijk uitziende wijze vooruit kan.

  Bekijk video

  Rubberdam

  Een composiet vulling moet onder droge omstandigheden worden aangebracht zodat de hechting aan de tand optimaal is en er geen gaatjes onder de vulling ontstaan of de vulling loskomt. Daarom werken we bij etiq tandartsen vrijwel altijd met een rubberdam. Dat is een rubberen lapje waarmee de tand of kies optimaal wordt geïsoleerd en droog wordt gehouden.

Call to action

Schrijf je hier direct in

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je een intake plannen? Laat je gegevens achter en schrijf je bij ons in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

 • Binnen een paar minuten ingevuld
 • Snel, persoonlijk contact
 • Langskomen wanneer jij dat wil
Schrijf je nu in
Schrijf je nu in
Voor spoed en afspraken
(035) 52 62 245

Heb je vragen?

Veel gestelde vragen

We begrijpen dat je vragen hebt. Wij hebben een heleboel antwoorden. Mocht je nog steeds onduidelijkheden hebben, neem dan eenvoudig contact op via het intake formulier.

 • Composietvullingen zijn minder slijtvast dan vullingen van porselein. Daarnaast is het techniekgevoelig, kan het krimpen tijdens uitharding en is composiet na het bewerken en onvoldoende polijsten gevoelig voor tandplak. Gelukkig werken we bij etiq tandartsen met de beste materialen en technieken om dat te voorkomen.