ContactContact page

Plan een kosteloos online esthetisch consult

 • Direct contact met een esthetisch tandarts
 • Duurt slechts 15 minuten
 • Uitsluitend voor esthetische behandelingen Plan een kosteloos esthetische consult
Plan een gratis video intake
Plan een gratis video intake

Volledige gebitsrenovatie

Voor het verbeteren van de conditie, esthetiek en gezondheid van je mond.

Volledige gebitsrenovatie

Weer een gezonde mond

Een complete gebitsrenovatie biedt niet alleen esthetische voordelen, maar heeft ook een diepgaande invloed op jouw mondgezondheid en je algemene welzijn. Bij etiq tandartsen maken wij een plan op maat en zorgen wij dat jij lachend binnen komt en stralend naar huis gaat.

Voordelen van gebitsrenovatie bij etiq

 • 1. Alle expertises in huis

  Bij etiq vind je alle expertises onder een dak. Zo kunnen we elke behandeling bij ons uitvoeren en volgen we samen je voortgang op de voet.

 • 2. De nieuwste technieken

  Een geïntegreeerde benadering van innovatie en ervaring, waar de nadruk ligt op het esthetische resultaat en jouw tevredenheid.

 • 3. Aandacht voor jou

  Na een uitgebreid onderzoek ontvang je van ons een verslag en plan op maat met alternatieven en begrotingen. Wij zorgen dat jij je op je gemak voelt en laten jou al voor de behandeling zien hoe het eindresultaat eruit zal gaan zien. Voor en na de behandeling nemen wij contact met je op om er zeker van te zijn dat jij de aandacht krijgt die jij nodig hebt.

 • 4. Een gezonde mond

  Gebitsrenovatie helpt bij het weer behouden van de mondgezondheid zodat je in staat bent met vertrouwen te lachen, te praten en te genieten.

Aandacht voor jou, oog voor het geheel

Alles over volledige gebitsrenovatie

 • Tijdens een renovatie passen we verschillende behandelingen toe, toegespitst op jouw voorkeuren. Omdat wij begrijpen dat dit een ingrijpende stap is voor jouw algehele gezondheid, doen wij er alles aan om jouw ervaring zo geruststellend en bevredigend mogelijk te maken.

  De procedure

  Grondig en deskundig

  We starten met een grondige evaluatie van jouw mondgezondheid en luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen. Een renovatie bevat mogelijk implantaten, porseleinen vullingen, kronen, en tandheelkundige facings. We plannen elke behandeling zorgvoldig en werken uitsluitend volgens de nieuwe technieken. Zo ben jij verzekerd van de beste kwaliteit en ervaring

  Weer een schitterende glimlach

  Ons doel is niet alleen om je gebit te herstellen, maar ook om een zelfverzekerde glimlach te creëren die voldoet aan jouw individuele behoeften en esthetische voorkeuren. Vertrouw op ons toegewijde team voor een gebitsrenovatie die jouw mondgezondheid herstelt en je een stralende glimlach teruggeeft.

Heb je vragen?

Veel gestelde vragen

We begrijpen dat je vragen hebt. Wij hebben een heleboel antwoorden. Mocht je nog steeds onduidelijkheden hebben, neem dan eenvoudig contact op via het intake formulier.

 • Kosten van een gebitsrenovatie zijn afhankelijk van de behandelmethodes en materiaal keuze. Bij etiq tandartsen zorgen wij altijd voor een heldere begroting met een of meerdere alternatieve behandelopties