ContactContact page

Plan een kosteloos online esthetisch consult

 • Direct contact met een esthetisch tandarts
 • Duurt slechts 15 minuten
 • Uitsluitend voor esthetische behandelingen Plan een kosteloos esthetische consult
Plan een gratis video intake
Plan een gratis video intake

Tandarts controle

Voorkomen is beter dan genezen. Bij etiq tandartsen adviseren wij jou 1 of 2 keer per jaar een controle te laten uitvoeren om ervoor te zorgen dat jouw mond gezond wordt en vooral blijft.

Tandartscontrole

Wij kijken verder bij etiq

Bij de controle kijken wij niet alleen naar gaatjes, maar wij kijken ook naar jouw tandvlees, overmatige slijtage, afwijkende slijmvliezen en andere delen in de mond die van belang zijn. Wij informeren naar gezondheid en lifestyle omdat deze ook een grote invloed hebben op jouw gebit.

Voordelen van preventieve controle bij etiq tandartsen

 • 1. Aandacht voor jou

  Bij etiq tandartsen krijg jij altijd de aandacht die je verdient. Op een gastvrije manier stellen wij jou op je gemak. Wij nemen de tijd en nemen jouw klachten serieus. Wij leggen op een duidelijke en heldere manier uit wat wij signaleren, zodat jij precies weet wat er speelt en wat eraan gedaan zou kunnen worden.

 • 2. Multidisciplinair

  Bij etiq tandartsen werkt een team van gedreven specialisten nauw samen. Zo kan jij niet alleen terecht voor algemene tandheelkunde, maar ook voor specifieke problematiek in de mond. Het voordeel? Jij krijgt altijd de beste zorg en je hoeft niet doorverwezen te worden naar een andere praktijk en er is optimaal contact tussen de algemene tandarts, mondhygienist en specialist.

 • 3. Preventieve tandheelkunde

  Preventie betekent voorkomen. Dat vinden wij bij etiq tandartsen erg belangrijk. Regelmatige controle, gebitsreiniging, advies over mondhygiëne en lifestyle zijn erg belangrijk voor een gezonde mond.

 • 4. Mondhygiënisten en preventie assistente

  Bij etiq tandartsen werken de tandartsen nauw samen met de mondhygiënisten en preventie assistentes. Het voordeel voor jou? De afspraken kunnen gecombineerd worden en jij krijgt op die manier de beste zorg.

Omdat voorkomen beter is dan genezen

Alles over tandartsbehandelingen

 • Een regelmatig bezoek aan de tandarts of mondhygiëniste is belangrijk om je mond gezond te houden. Met advies en detectie van beginnende of mogelijke problemen zorg je ervoor dat jij niet voor verrassingen komt te staan en pijnvrij blijft. Zo blijf jij altijd lachend naar de tandarts gaan.

  Gezond begint in de mond

  Diverse ziektebeelden kunnen aangewakkerd of verergerd worden door problemen in de mond. Bij etiq willen wij jouw mond daarom gezond maken en vooral gezond houden. Zo helpen wij jou een beetje om gezond te blijven.

  etiq lifestylecoach

  Bij etiq tandartsen weten wij hoe belangrijk lifestyle is voor jouw gebit en gezondheid. Stress, voeding, gewoontes en self-care spelen een heel grote rol daarin. Bij etiq kijken wij verder dan de standaard onderzoek en behandelmethoden. Samen met jou onderzoeken wij wat jij eraan kan doen om zo goed mogelijk voor jezelf en jouw gebit te zorgen.

Heb je vragen?

Veel gestelde vragen

We begrijpen dat je vragen hebt. Wij hebben een heleboel antwoorden. Mocht je nog steeds onduidelijkheden hebben, neem dan eenvoudig contact op via het intake formulier.

 • Wij adviseren kinderen minstens 2 keer per jaar te komen voor controle. Bij verhoogd risico of slechte mondhygiëne is het soms noodzakelijk vaker te komen. Volwassenen adviseren wij 1 of 2 keer per jaar te komen, afhankelijk van risicofactoren en mondhygiëne.