ContactContact page

Plan een kosteloos online esthetisch consult

 • Direct contact met een esthetisch tandarts
 • Duurt slechts 15 minuten
 • Uitsluitend voor esthetische behandelingen Plan een kosteloos esthetische consult
Plan een gratis video intake
Plan een gratis video intake

Digital Smile Design

Een virtueel design van jouw ideale glimlach al voor de behandeling is begonnen.

Digital Smile Design

Hoe ziet jouw mooiste lach eruit?

Digital Smile Design (DSD) is een geavanceerd digitaal concept en een behandeling planningstool in de tandheelkunde, ontworpen om een gepersonaliseerde en esthetisch aantrekkelijke glimlach te creëren. Alleen op deze manier weten wij welke glimlach het beste past bij jou en weten wij zeker dat je 100% tevreden zult zijn na de behandeling.

Digital smile design bij etiq

 • 1. Persoonlijke analyse

  We maken een uitgebreide analyse van je gezicht, mond en tanden zodat we samen de gewenste esthetiek kunnen bepalen.

 • 2. Complete benadering

  Met gespecialiseerde software passen we je gewenste vorm, grootte, positie en kleur van de tanden aan om de gewenste glimlach te creëren. Het digitale ontwerp is de basis voor het uiteindelijke 3D ontwerp, dat eventueel wordt gepast in de mond.

 • 3. Volledig in controle

  De digitale resultaten worden persoonlijk met je besproken, je blijft actief betrokken bij elk besluit enje kunt altijd aanpassingen overleggen.

 • 4. De nieuwste technieken

  Een geïntegreerde benadering van innovatie en ervaring, waar de nadruk ligt op het esthetische resultaat en jouw tevredenheid.

Jouw mond, ons kunstwerk

Alles over Digital Smile Design

 • Het digital smile design is het eerste virtuele ontwerp om te zien hoe de tanden en kiezen het beste passen in jouw gezicht en mond. Digital Smile Design maakt gebruik van digitale technologieën om tandheelkundige procedures te plannen, visualiseren en uit te voeren met een focus op de esthetiek van jouw glimlach.

  Samen elke stap door

  Van de foto- en video analyse tot aan het 3D-model, wij nemen je aan de hand tijdens elke stap van het proces. Deze behandeling stelt ons in staat om samen een huidige analyse te maken en een ideale wereld te schetsen. Een gepersonaliseerde en doelgerichte aanpak voor een voorspelbaar resultaat.

  Bekijk video

  Voor elk mogelijke behandeling

  Op basis van het digitale ontwerp maken wij een persoonlijk behandelingsplan. Dit kan verschillende tandheelkundige procedures omvatten, zoals het plaatsen van facings, kronen, implantaten of orthodontische behandelingen.

Heb je vragen?

Veel gestelde vragen

We begrijpen dat je vragen hebt. Wij hebben een heleboel antwoorden. Mocht je nog steeds onduidelijkheden hebben, neem dan eenvoudig contact op via het intake formulier.

 • Met Digital Smile Design wordt er voor de behandeling een visualisatie gemaakt hoe jouw nieuwe smile eruit kan gaan zien. Het enige wat wij nodig hebben is een foto en met behulp van onze software kunnen wij in een handomdraai laten zien hoe je er na de behandeling uit zou kunnen zien.