ContactContact page

Plan een kosteloos online esthetisch consult

 • Direct contact met een esthetisch tandarts
 • Duurt slechts 15 minuten
 • Uitsluitend voor esthetische behandelingen Plan een kosteloos esthetische consult
Plan een gratis video intake
Plan een gratis video intake

Gebits renovatie

Voor het verbeteren van de conditie, esthetiek en gezondheid van je mond.

Gebitsrenovatie

Weer een gezonde mond

Gebitsrenovatie biedt niet alleen esthetische voordelen, maar heeft ook een diepgaande invloed op jouw mondgezondheid en je algemene welzijn. Daar zijn we ons vanaf de intake en bij elke stap van de behandeling van bewust.

Voordelen van een gebitsrenovatie bij etiq

 • 1. Alle expertises in huis

  Bij etiq vind je alle expertises onder één dak. Zo kunnen we elke behandeling bij ons uitvoeren en volgen we samen je voortgang op de voet.

 • 2. De nieuwste technieken

  Een geïntegreerde benadering van innovatie en ervaring, waar de nadruk ligt op het esthetische resultaat en jouw tevredenheid.

 • 3. Persoonlijke nazorg

  Wij plannen ruim voor en na de gebitsrenovatie afspraken in om er zeker van te zijn dat de behandelingen goed aanslaan en complicaties beperken.

 • 4. Een gezonde mond

  Gebitsrenovatie helpt bij het behouden van de mondgezondheid zodat je in staat bent met vertrouwen te lachen, te praten en te genieten.

Aandacht voor jou, oog voor het geheel

Alles over gebitsrenovatie

 • Tijdens een renovatie passen we verschillende behandelingen toe, toegespitst op jouw voorkeuren. Omdat wij begrijpen dat dit een ingrijpende stap is voor jouw algehele gezondheid, doen wij er alles aan om jouw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

  De procedure

  Grondig en deskundig

  We starten met een grondige evaluatie van jouw mondgezondheid en luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen. Een renovatie bevat mogelijk implantaten, porseleinen vullingen, kronen of facings. We plannen elke behandeling zorgvuldig en werken uitsluitend volgens de nieuwe technieken. Zo ben jij verzekerd van de beste kwaliteit en ervaring.

  Weer een schitterende glimlach

  Ons doel is niet alleen om je gebit te herstellen, maar ook om een zelfverzekerde glimlach te creëren die voldoet aan jouw individuele behoeften en esthetische voorkeuren. Vertrouw op ons toegewijde team voor een gebitsrenovatie die jouw mondgezondheid herstelt en je een stralende glimlach teruggeeft.

Heb je vragen?

Veel gestelde vragen

We begrijpen dat je vragen hebt. Wij hebben een heleboel antwoorden. Mocht je nog steeds onduidelijkheden hebben, neem dan eenvoudig contact op via het intake formulier.

 • Kosten van een gebitsrenovatie zijn afhankelijk van de behandelmethodes en materiaal keuze. Bij etiq tandartsen zorgen wij altijd voor een heldere begroting met een of meerdere alternatieve behandelopties

Call to action

Plan een gratis online videoconsult

Ben jij niet tevreden met jouw glimlach en wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan hier een videoconsult. Samen met jou kunnen wij kijken of een intake gepland kan worden.

 • Duurt slechts 15 min
 • Een esthetisch tandarts staat je te woord
 • Kies zelf jouw tijd
Plan een gratis online kennismakingsgesprek
Plan een gratis online kennismakingsgesprek
Voor spoed en afspraken
(035) 52 62 245