ContactContact page

Plan een kosteloos online esthetisch consult

 • Direct contact met een esthetisch tandarts
 • Duurt slechts 15 minuten
 • Uitsluitend voor esthetische behandelingen Plan een kosteloos esthetische consult
Plan een gratis video intake
Plan een gratis video intake

Wat vinden anderen van etiq?

Wij zijn pas blij als jij met een brede glimlach onze praktijk verlaat. Nog niet zeker over een behandeling? Ontdek hoe anderen je al voor zijn gegaan.

Reviews

 • 10/10
  Erika Vocking

  Mijn eerste intake afspraak bij deze bevlogen tandartsenpraktijk verliep enigszins anders. Door een ongeval met mijn gebit en aangezicht vlak voor de intake moesten direct mijn twee voortanden gerepareerd worden en m’n mond flink gehecht. Dat was nog eens een kennismaking. Met zorg en toewijding heeft dit team mij in 2 uur tijd weer mooi opgelapt. In een hele spannende en pijnlijke situatie werd ik zo enorm goed en warm opgevangen. Wauw. Heel erg dankbaar voor het extra beetje inzet wat zij hebben geleverd om een nare ervaring toch een goede afloop te geven.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 • 10/10
  Jolanda Hooijmans

  Heel vakkundig en prettig geholpen door Chris. Denkt mee in oplossingen en is pas tevreden als hij zelf tevreden is over het resultaat. Daardoor ontving ik extra service en een heel mooi eindresultaat! Hij vertelt voor aanvang wat hij gaat doen wat ik heel fijn vond. Ook de mensen waar hij mee samenwerkt, Floris en Ronald van Esthetic Dental Team, zijn heel klantvriendelijk en kijken in alle rust om het beste resultaat te realiseren. Bedankt, ik ben heel tevreden!

De belofte van etiq

Alleen met echte interesse en persoonlijke aandacht krijg jij het resultaat waar je blij van wordt. Wij luisteren naar jouw wensen, kijken verder dan je gebit en creëren samen het resultaat dat bij jou past. Voor een gezonde mond en geweldige lach. Dat is onze belofte aan jou.

Afspraak maken
Afspraak maken
9.4

Klantwaarderingen

lees hier alle reviews van etiq tandartsen

Certified review
cta

Plan hier je online intake

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan hier een videoconsult. We bespreken graag je vragen, onze esthetische behandelingen en plannen samen een live intake.

 • Online kennismaking van 15 minuten
 • Gesprek met een esthetisch tandarts
 • Kies zelf je moment
 • Gratis en vrijblijvend
Plan gratis online intake
Plan gratis online intake
Voor spoed en afspraken
(035) 52 62 245