ContactContact page

Plan een kosteloos online esthetisch consult

 • Direct contact met een esthetisch tandarts
 • Duurt slechts 15 minuten
 • Uitsluitend voor esthetische behandelingen Plan een kosteloos esthetische consult
Plan een gratis video intake
Plan een gratis video intake

Tanden bleken

Je tanden weer enkele tinten lichter? Met onze perfect passende bleekmallen doe je dat op de momenten dat het jou uitkomt.

Tanden bleken

Boost je zelfvertrouwen

Verkleuring van tanden kan optreden door veroudering, consumptie van kleurstoffen, roken en dunner wordend glazuur. Bleken is een populaire en eenvoudige ingreep waarbij de tanden enkele tinten lichter worden. Zo heb jij straks weer een stralend witte lach.

Voordelen van de bleekset van etiq

 • 1. Eenvoudige ingreep

  Een bleekmal op maat kunnen we snel ontwikkelen. We kijken naar je huidige tint en bepalen samen waar je graag heen wilt.

 • 2. Zelf in controle

  Onze perfect passende bleekmallen zijn geschikt om zelf thuis te gebruiken op de momenten dat het jou uitkomt.

 • 3. Voor ieder gebit

  Op voorwaarde dat je je tanden van te voren laat beoordelen zodat we er voor kunnen zorgen dat je tanden en tandvlees gezond zijn.

 • 4. Direct resultaat

  Al op korte termijn zie je resultaat waar je blij van wordt. Zo stralen je tanden en durf jij weer voluit te lachen.

Weer een lach die straalt

Alles over het bleken van je tanden

 • Bij etiq maken wij perfect passende bleekmallen waarmee je veilig thuis kunt bleken. Voordeel van deze methode is dat de bleekmallen lang mee gaan en je op ieder gewenst moment je tanden kunt bleken. Laat je gebit controleren of plan een gebitsreiniging in voordat je aan de slag gaat.

  Nadelen en overwegingen

  Overmatig bleken kan leiden tot gevoelige tanden en irritatie aan het tandvlees. Niet alle verkleuringen reageren goed op bleken en ook vulmateriaal en kronen zullen niet meekleuren. Bij etiq kunnen wij jou vooraf goed voorlichten. Na verloop van tijd zal de kleur van de tanden minder wit worden door bijvoorbeeld voedingsstoffen of levensstijl gewoonten die tandverkleuringen veroorzaken.

  Bekijk video

  Voorzorgsmaatregelen en follow-up

  Het is belangrijk om je tanden te laten beoordelen door een tandarts voordat je met een behandeling begint. Na het bleken raden we je aan om extra aandacht te geven aan de hygiëne van je mond en kleurstofrijke voedingsmiddelen en dranken te vermijden. Mogelijk kunnen je tanden gevoeliger worden.

Heb je vragen?

Veel gestelde vragen

We begrijpen dat je vragen hebt. Wij hebben een heleboel antwoorden. Mocht je nog steeds onduidelijkheden hebben, neem dan eenvoudig contact op via het intake formulier.

 • Een complete set bleekmallen en bleekgel kost circa €320. Deze bleekmallen kunnen meerdere jaren gebruikt worden, zolang er geen grote veranderingen aan het gebit plaatsvinden (zoals vullingen, kronen, bruggen) .